Dominic Fritz continuă demolările pe malul Begăi: am scos peste 3.500 de tone de deșeuri cu 150 de camioane – e un semnal foarte clar că în acest oraș nu mai acceptăm să fie privilegiați

Cele mai importante știri ale Buletin de Timișoara le puteți primi direct pe whatsapp, urmărind canalul Buletin de Timișoara AICI.

Primăria Timișoara continuă demolările pe malul Begăi pentru a elibera domeniul public de construcții ilegale.

Lucrările se desfășoară în zona fostei terase Boss și a fostului local Gatsby.

Potrivit primarului Dominic Fritz, efortul e de fapt un semnal foarte clar că în acest oraș nu mai sunt acceptați cei privilegiați.

Ăsta e un teren pe care îl eliberăm pentru voi timișorenii. Un hectar de teren care a fost ocupat ilegal. Vreau doar să vă arăt amplitudinea acestei operațiuni pentru că nu a fost deloc ușor. După cum vedeți încă se lucrează și o să se mai lucreze. Deci aici am scos în ultimele trei săptămâni peste 3.500 de tone de deșeuri, de betoane, fie, au fost 150 de camioane care au venit aici și au recuperat aceste deșeuri șu după cum puteți vedea încă se lucrează. Tot terenul aici a fost îngrădit, au fost garduri și vreau să vă arăt această priveliște, Catedrala care dintr-o dată se vede și parcă s-a schimbat felul în care ne uităm la acest mal, pentru că dintr-o dată ne dăm seama că acest spațiu între Pârvan și malul Begăi este de fapt un spațiu public, așa a fost gândit de cei care au planificat odată orașul. Tot acest efort e de fapt un semnal foarte foarte clar că în acest oraș nu mai acceptăm să fie privilegiați, nu mai acceptăm să fie unii care ba cu șantaj și amenințare, ba cu șmecherii, ba cu tot felul de favoruri pe care le fac politicienilor, să aibă drepturi speciale. Și dacă pe tine te enervează că în această țară există astfel de privilegiați, dacă pe tine te frustrează că în această țară politicienii au închis ochii în fața unor ilegalități, dacă pe tine te enervează că e prădat domeniul public, atunci trebuie să te intereseze ce se întâmplă aici pe mal. Ceea ce face este să duce de fapt o luptă aproape fizică să reluăm acest spațiu care este al tuturor“, a declarat Dominic Fritz într-un video de la fața locului pe care îl puteți vedea AICI.   

Recomandările noastre

Cele mai citite articole