Senatorul PNL Timiș, Alina Gorghiu, “abuzată“ de un simbol al Revoluției: nesimțirea nu poate fi justificată nici măcar de faptul că sunteți blondă, ci poate se datorează lipsei de caracter

Actualul preşedinte al Senatului României, Alina Gorghiu, le-a transmis, pe 21 decembrie 2022, revoluţionarilor din Decembrie 1989 de la Timişoara să uite traumele acelui moment şi să participe activ la eforturile societăţii româneşti, pentru că perioada este foarte complicată, iar anul 2023 va fi unul dificil, așa cum puteți citi AICI, pe larg.

Răspunsul la această afirmație care a șocat opinia publică din Timișoara a fost dat de Corneliu N. Vaida, purtătorul de cuvânt ad-hoc al Revoluţiei din ’89.

Acesta i-a transmis senatorului de Timiș refugiat la Argeș, că nesimțirea de care dă dovadă nu poate fi justificată nici măcar de faptul că este blondă, ci poate se datorează lipsei de caracter.

Doamnă Alina Gorghiu,

Voi încerca să fiu politicos în următoarele rânduri, cu toate ca nu ați merita, pentru că declarația asta deunăzi a dumneavoastră demonstrează încă o dată că desconsiderați profund atât Revoluția din Decembrie 1989, cât și pe cei care au înfăptuit-o – morți sau încă vii! Nesimțirea demonstrată prin cele declarate, nu poate fi justificată nici măcar de faptul ca sunteți blondă, ci poate se datorează lipsei de caracter și de empatie – tipice unui politician veros – pe care ați demonstrat-o în repetate rânduri. Cuvintele dumneavoastră, nu pot fi numite nici măcar o gafă regretabilă, ci sunt dovada de netăgăduit a caracterului murdar și duplicitar din dotare. Cei ca dumneavoastră contribuie din plin la îngroparea unui partid care demonstrează din ce în ce mai puțin ca este continuatorul partidului Brătienilor! Va doresc sărbători la fel de vesele ca acelora care au fost și încă mai sunt traumatizați de Revolutia din 1989!

Fără nici un fel de stima, Corneliu N. Vaida … un traumatizat din ’89

Nota bene: Aș dori sa aflu părerea parlamentarilor și fruntașilor liberali de Timiș despre declarația colegei lor de partid!”, a fost mesajul lui Corneliu N. Vaida.

Apelul revoluționarului nu a fost din păcate auzit, așa cum era de așteptat, nu niciun alt parlamentar de Timiș, care să ia poziție în privința declarației Alinei Gorghiu, semn că bărbăția politică din Timișoara se rezumă astăzi la vată pe băț și turtă dulce.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole