Penibil. Șeful PNL Timiș, Alin Nica – a scos istoricul editărilor de la pagina de Facebook, după ce a modificat o postare de 7 ori deoarece era agramată

Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica și echipa sa arată nu doar că sunt incompetenți, dar se scufundă și în penibil.

Buletin de Timișoara vă informa zilele trecute despre faptul, inedit, că Alin Nica și-a modificat o postare de pe Facebook de șapte (7) ori deoarece era agramată.

O banală postare pe Facebook i-a dat mari bătăi de cap ieri șefului PNL și CJ Timiș, parvenitul  Alin Nica din Dudeștii Noi – se recomandă neinițiaților să citească declarația de avere. Acesta a postat un text plin de greșeli gramaticale, deci agramat, care a trebuit editat/modificat de 7 (șapte ori)!!!!! până să devină lizibil (ușor de citit, specificație pentru PNL-iștii semianalfabeți). Conform istoricului de pe pagina de Facebook a șefului PNL Timiș, Alin Nica, modificările s-au realizate la câteva minute distanță, textul fiind modificat continuu în decurs de o oră“, arăta Buletin de Timișoara în articolul din 17 septembrie, așa cum puteți citi pe larg AICI.

Reacția lui Alin Nica și a echipei sale de consilieri la articolul redacției noastre a fost să scoată funcția de vizualizare a istoricului editărilor (edit history), care nu mai este disponibilă pe pagina oficială a “fruntașului“ penelist.

Situația este cel puțin ridicolă deoarece nu era prima dată când o postare fusese modificată datorită greșelilor de gramatică și în loc ca o asemenea întâmplare să se lase cu o concedierea agramatului/agramatei sau agramaților care a/au compus textul, vina a fost aruncată pe rețeaua Facebook care a permis să vedem acest lucru.

Reacția șefului PNL Timiș și a echipei sale seamănă foarte bine cu ascunderea rahatului sub preș, specifică celor aflați în funcții pentru care nu au nicio calificare, deși beneficiază de o armată de sinecuriști, politruci, funcționari, consilieri, avocați sau simpli pupincuriști. 

Reamintim că șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru mai multe posibile conflicte de interese, din luna noimebrie 2021.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole