Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis: facem stadion la Timișoara – au fost aprobați indicatorii tehnico-economici, urmează Hotărârile de Guvern pentru demolare și alocarea finanțării pentru noua arenă

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat că au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion din Timișoara.

Birocrație și iar birocrație, dar nu avem de ales pentru că aceștia sunt pașii legali de urmat pentru noul stadion al Timișoarei. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobați astăzi în CTE-ul de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar apoi intrăm pe ultimele proceduri pentru emiterea Hotărârilor de Guvern de demolare a stadionului și alocare a finanțării pentru noua arenă. Facem stadion la Timișoara!“, a declarat președintele interimar al Camerei Deputaților.

Potrivit studiului de fezabilitate aprobat de Consiliul Județean Timiș, noul stadion al Timișoarei va costa 837 de milioane de le, va avea o capacitate de 30.000 de locuri și va fi fără pistă, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole