Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, declarații bombă: domnul Alin Nica a vrut să tracă la PSD înainte să devină candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean – dacă PSD îl susținea nu mai era așa rău – PSD e rău că nu îl susține pe dânsul

Preşeditele PSD Timiş, Alfred Simonis, a declarat, luni, că Alin Nica, contracandidatul său la funcţia de preşedinte al CJ Timiş, a încercat să se alăture PSD, după ce a aflat că nu va putea candida pentru un al doilea mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş din partea PNL.

Îi reamintesc domnului Nica faptul că fost unul dintre vicepreşedinţii PNL care a votat alianţa de guvernare cu PSD. A votat şi lista comună de europarlamentare.  Vă spunea dumneavpastră în urmă cu trei săptămâni ca e exclus ca PNL să îl susțină pe Simonis, dar dacă PSD îl susţine pe dânsul şi pe Nicolae Robu, citez, acceptăm sprijinul. PSD e râu că nu îl susţine pe dânsul. Dacă îl susţinea nu mai era aşa rău. Când s-a decis că cel care va candida la președinția CJ Timiș să fie din partea PSD, domnul Nica m-a abordat direct pe mine şi prin intermediari, să îl primim în PSD. A promis că aduce 15-17 primari și mă pui candidat din partea PSD pentru că tu oricum nu vrei să lași a tria funcție în stat pentru Consiliul Județean și astfel PSD va avea județul și eu sunt liniștit. Asta s-a întâmplat. Mărturie pot depune lideri naționali ai PNL cărora le-a spus același lucru și alți colegi care au încercat să intermedieze această discuție”, a declarat, luni, Alfred Simonis.

În replică, Alin Nica a afirmat că rămâne fidel valorilor liberale.

Dacă chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD, încep să îmi pun întrebări în privinţa nivelului său de inteligenţă. Rămân fidel valorilor liberale şi susţin în continuare că voturile nu se tranzacţionează, primarii nu au o sacoşă de voturi pe care o dau în stânga sau în dreapta, după cum au ei chef, aşa cum pare să creadă domnul Simonis”, a declarat Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole