Nicolae Robu, un nou derapaj grav la adresa primarului Dominic Fritz: un șarlatan sprijinit de grupuri oculte

Fostul primar Nicolae Robu are un derapaj scriptic la adresa actualului primar Dominic Fritz.

Totul a ponit de la anunțul lui Dominic Fritz că Primăria Timișoara a reușit anul acesta atragerea a peste 35 de milioane de lei, din fonduri europene, pentru dotarea a trei spitale timișorene cu echipamente medicale și de protecție anti- COVID 19, fapt semnalat de Buletin de Timișoara în articolul care poate fi citit aici.

“Fondurile atrase ne ajută pe de o parte să recuperăm banii din bugetul local puși deja la dispoziția spitalelor și cheltuiți pentru dotări cum sunt paturile ATI, aparatele de ventilație, de monitorizare, echipamentele de protecție personală, de la momentul declanșării crizei sanitare, la începutul anului trecut. În același timp, continuăm să sprijinim spitalele cu noi dotări absolut necesare în această perioadă, având aceste fonduri la dispoziție“, a spus primarul Timișoarei.

În replică, Nicolae Robu a răspuns în stilul caracteristic, încă o dovadă că oamenii politici nu învață nimic din înfrângeri. Și nu este singurul caz.

“Un nou proiect “marca Fritz”! 😁😁 Stimați timișoreni, acest personaj ajuns Primar al Timișoarei chiar nu are limite! Ultima laudă este cu atragerea a 35 milioane lei pt cele trei spitale ale Primăriei! Despre ce este vorba de fapt? Așa cum se poate deduce din postare -vezi partea de jos a print screen-ului cu textul d-lui Fritz-, e vorba, de fapt, de decontarea acum a investițiilor făcute în spitale cu mine ca Primar, în 2020! Dacă tot vorbește de transparență, îi cer acestui om fără limite să pună pe două coloane ce s-a achiziționat cu mine ca Primar pt cele trei spitale în 2020 și ce s-a achiziționat cu el ca Primar, în 2021“, a fost replica lui Nicolae Robu.

Fostul primar nu spune, deși știe bine, că pentru decontarea unor cheltuieli din fonduri europene este de voie de un nou proiect, adică o muncă aproape egală cu proiectul în sine, cel pentru care se cere decontarea.

Totuși, un cetățean îi atrage atenția lui Nicolae Robu, într-un comentariu, că actualul primar se referea la Timișoara nu la el ca persoană.

“”Am atras”: Cred ca se refera la Timisoara (administratia trecuta si cea curenta banuiesc) nu la el ca persoana.Ma gandesc ca este o valuarea adaugata colectiva.Un primar,indiferent de „skills” nu poate sa isi insuseasca de unu singur ca a facut ceva „el”“, a scris Giuca Robert.

Fostul primar nu a acceptat punctul de vedere și a trecut la atacuri la persoană.

“Domnule Giuca Robert, chiar nu vedeti cu ce fel de om avem de-a face?! Nu are absolut niciun proiect, nicio idee de proiect! E pur si simplu un sarlatan sprijinit de grupuri oculte sa ajunga Primar! N-are nimic din ce presupune la modul serios o asemenea functie!“, i-a replicat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole