Se prelungesc unele restricții rutiere pe Calea Bogdăneștilor, dar se impun și altele noi

Se prelungesc restricțiile de circulație pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara. Mai exact, traficul rutier va închis până în 15 septembrie pe Calea Bogdăneștilor la intersecție cu bd. Cetății și în se închide tronsonul cuprins între str. Tacit și str. Grigore Alexandrescu, până la finalul lui octombrie.

Primăria Timișoara anunță că pentru realizarea obiectivului ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiului Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor” Comisia de Circulație de la nivelul municipiului a avizat următoarele:

1) Prelungirea până la data de15.09.2021, a închiderii traficului rutier, pe Calea Bogdăneștilor, la intersecția cu bd. Cetății, cu devierea traficului rutier din str. Hașdeu pe str. Balta Verde și de pe str. Balta Verde pe b-dul. Cetății, precum și din Calea Bogdăneștilor pe str. Ion Pop Reteganul, pentru amplasarea unei conducte de termoficare.

2)  Pe Calea Bogdăneștilor, în perioada 01.09.2021 – 30.10.2021, închiderea traficului rutier, pe tronsonul cuprins între str. Tacit și str. Grigore Alexandrescu și devierea traficului rutier din Calea Bogdăneștilor pe str. Grigore Alexandrescu, pentru executarea lucrărilor de dren la linia de tramvai, fundațiile pentru catenară(sistem de susținere a firului aerian de contact) și grinzile pentru linie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole