Se ascute lupta la Lugoj. Contre între Călin Dobra și Claudiu Buciu – „Nu vede din Germania că orașul este înzăpezit” vs. „Ne-ați lăsat cu 600 de mături de nuiele”

Ninsoarea din ultimele ore care s-a abătut asupra Lugojului este un nou motiv de contre între fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra și actualul primar Claudiu Buciu.

Ambii au postat pe Facebook filmulețe cu zăpada de pe străzi, dar nu au ratat ocazia de a-și băga degetele în ochi.

“„Iarna ne-a luat prin suprindere!”. Domnule primar, trimiteți măcar niște utilaje din Germania, dacă dvs. nu vă mai întoarceți! Lugojul este sub troiene! Au trecut vremurile când erați în opoziție, în care vă urcați pe tractor pentru demonstrații. Acum, sunteți iar plecat și Lugojul înzăpezit! Primesc mesaje și videouri de la oameni, în care se vede clar halul în care arată orașul după ce a nins noaptea trecută! Lugojenii s-au obișnuit să nu aveți niciun respect pentru ei, dar măcar siguranța minimă să o aveți în vedere!”, a scris Călin Dobra.

La scurtă vreme, primarul Claudiu Buciu i-a răspuns actului șef de la PSD Lugoj, spunând că din vârful patului susține că administrația a fost luată prin surprindere.

“S-a trezit si Dom’ Doctor Dobra. Cam târziu. Ne-a certat din vârful patului, cum că ne-a prins zăpada pe nepregătite. Cum dânsul, după o noapte de citit cărți, s-a trezit cam spre prânz, a crezut că a nins azi noapte, când, prea atent la lecturile sale nocturne, n-a văzut că n-a nins… În realitate, a nins începând cu ora 8:45, și până se va trezi de tot Dom’ Doctor – care n-a plagiat 😂 – străzile din Lugoj vor fi din nou curate. Voi, PSD Lugoj – garda Dobra, Bădina, Boldea, BD – ne-ați lăsat cu 600 de mături de nuiele și fără contract de deszăpezire. Dar acum ne dați lecții. Eu, chiar și de aici, din Germania, cu ajutorul colegilor din primărie și al unei societăți profesioniste și responsabile, reușesc să fac deszăpezirea. Da, eu nu mă ascund, în fiecare vineri după prânz zbor la familie. Mă întorc duminica. Pe banii mei. În timpul săptămânii, vin primul (după doamnele care fac curățenie) și plec ultimul (înaintea doamnelor care fac curățenie). Încerc să recuperez timpul din weekend în care nu sunt în Lugoj. Dar mai ales, încerc să recuperez ce n-ați făcut voi în ultimii 12 ani. Aș recupera și ce ați furat, dar justiția doarme. Deosebirea dintre noi este că noi ne plătim tot din propriul buzunar, în timp ce voi doar ați căpușat bugetul local. Pune mâna pe lopată Dom’ Doctor…”, a fost replica actualului primar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole