Scene incredibile în PNL Timiș – Dănuț Groza a schimbat yala de la partid și a luat cheia. Oameni primitivi, spune deputatul Claudiu Chira

Deputatul de PNL Timiș, Claudiu Chira, face o dezvăluire incendiară despre ce se întâmplă în PNL Timiș sub comanda lui Alin Nica și Dănuț Groza.

Incredibil ce se întâmplă în PNL Timiș, își începe dezvăluirea Claudiu Chira.

“Fiind plecat la București în ultimele zile am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare. Am fost sunat de mai mulți colegi și colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide ușa. După mai multe telefoane am aflat că Dănuț Groza în persoană a mers și a schimbat iala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele Raul Ambruș și mai mulți colegi au mers vineri pentru a face o poză, fotografia pe care o știți deja. Mi se pare incredibil și inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar și restul colegilor parlamentari avem angajați care lucrează acolo și plătim cheltuieli de întreținere. Practic, se îngrădește și dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou”, scrie Claudiu Chira.

PNL Timiș, captiv în mâna unor primitivi

“Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă. PNL Timiș arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niște primitivi și cei care am mai rămas trebuie să luptăm până la capăt pentru a reda membrilor libertatea și democrația internă”, susține deputatul liberal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole