Percheziții pentru tăieri ilegale de arbori, furt și tăinure, în Timiș. Sunt 45 de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor

Polițiștii Sectiei 5 Poliție Rurală Belinț, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, Serviciului Ordine Publică Timiș și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Timiș, au pus astăzi, începând cu ora 06:00, în executare 41 de mandate de percheziție domiciliară la 41 de locații, aflate în competența Poliției Municipiului Lugoj, Orașului Făget, Secției 5 Poliție Rurală Belinț, Secției 7 Poliție Rurală Lugoj și Secției 10 Poliție Rurală Făget.

„Activitățile se desfășoară într-un dosar penal instrumentat de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț, în care se efectuează cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunilor de “Tăiere ilegală de arbori” în formă continuată, “Furt de arbori” în formă continuată și „Tăinuire”. Polițiștii vizează 45 de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor”, transmite IPJ Timiș.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, reprezentanților Direcției Silvice și Gărzii Forestiere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole