VIDEO: accident pe autostrada A1 între două autoutilitare – patru persoane au fost rănite – două cu traumatisme cranio-cerebral, o persoană cu fractură, iar a patra a suferit traumatisme în zona umărului

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Deva au intervenit, marți, la un accident rutier produs pe autostrada A1, la km. 380, pe porțiunea Deva- Ilia.

În accident au fost implicate două autoutilitare.

În autovehiculele, poziționate în urma accidentului la aproximativ 100 metri, unul de celălalt, se aflau, în total, patru persoane: trei persoane într-una din autoutilitara implicată, iar în celălalt autovehicul se afla doar conducătorul auto. 

În urma accidentului, toate cele 4 persoane au suferit diferite leziuni, dar au fost conștiente și cooperante. Lor li s-a acordat asistență medical de către echipajele de prim ajutor. Două persoane prezentau traumatism cranio-cerebral, o persoană avea o fractură ( toate trei dintr-o utilitară implicate în accident), iar cea de-a patra, conducătorul auto aflat singur la volanul uneia dintre autoutilitare a suferit ușoare traumatisme în zona umărului. După acordarea primului ajutor medical, ambulanța SMURD, Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean au transportat persoanele rănite la Unitatea de Primiri Urgențe – Deva. Pompieri militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului și sablarea carosabilului“, a transmis ISU Hunedoara.

Circulația s-a desfășurat pe o singură bandă a sensului de mers, cu restricții de viteză.

Organele abilitate urmează să stabilească, exact cum s-a produs accidentul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole