VEST: grav accident rutier – cinci persoane rănite după ce două mașini s-au ciocnit – una dintre victime transportată cu elicopterul SMURD la Timișoara

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc între Reşiţa şi Lupac, judeţul Caraş-Severin, dintre acestea patru au fost transportate la spital. Elicopterul SMURD a preluat una dintre victime şi a transportat-o la un spital din Timişoara.

Accident rutier pe DJ581, între localităţile Reşiţa şi Lupac. În accident au fost implicate două autoturisme. La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Reşiţa cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La intervenţie s-a deplasat şi elicopterul SMURD Caransebeş şi 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis ISU Caraş-Severin.

În accident au fost implicate cinci victime, bărbaţi, dintre care două încarcerate, câte una în fiecare maşină. Ambii au fost conştienţi.

Toate cele cinci victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior trei dintre acestea au fost transportate la UPU Reşiţa, două de către echipajul SAJ şi una de către echipajul SMURD. Cea de-a patra victimă, a fost preluată de către elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la Timişoara”, a mai precizat ISU Caraş-Severin.

Al cincilea bărbat implicat în accident nu a necesitat transportul la spital.

Poliţiştii urmează să stabilească, în urma unei anchete, cum s-a produc accidentul rutier.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole