Scandal în orașul Ciacova, satul Cebza, după ce un chef a fost spart de polițiști. S-a lăsat cu proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 21 noiembrie, la activităţi au participat 263 de forţe de ordine, fiind verificate 100 societăți comerciale, precum şi 80 de mijloace de transport persoane, dintre care 40 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 46.500 de lei.

Totodată a fost acordată și o sancțiune pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis, în valoare de 3.000 de lei.

“În data de 21 noiembrie a.c.în jurul orei 18:30, polițiștii orașului Ciacova au intervenit la o petrecere privată, organizată la un imobil din satul Cebza, județul Timiș, unde au participat aproximativ 20 de persoane. Întrucât nu erau respectate normele privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii au aplicat organizatorului o amendă contravențională în valoare de 3000 lei conform Legii 55/2020. Totodată, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru “proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare” conform Legii 61/1991“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole