Sacoșu Turcesc, Sânpetru Mare și Găvojdia, în carantină de noapte și în timpul săptămânii. Becicherecu Mic, Bethausen, Coșteiu, Foeni, Lugoj, Peciu Nou, Săcălaz, Sânandrei rămân în două săptămâni cu restricții de noapte

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi pentru a actualiza anexele cu măsuri anti-Covid, din cauza ratei de infectare. Astfel că, de mâine, Sacoșu Turcesc, Sânpetru Mare și Găvojdia vor intra în carantină de noapte și în timpul săptămânii.

„La majorări de incidență, UAT-urile Sacoșu Turcesc, Sânpetru Mare, Găvojdia au fost trecute pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori.

UAT Giulvăz, Mănăștiur, Făget și Recaș  au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

UAT-urile Bârna, Știuca, Tomnatic  au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT-urile Gottlob  au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori

Totodată, la scăderi de incidență – la reevaluare la termenul de 14 zile –  UAT Fârdea a trecut de pe anexa 3 pe anexa 2, UAT Vălcani de pe anexa 3 a ieșit de pe anexele cu restricții, UAT Giera a trecut de pe anexa 2 pe anexa 4, UAT Jebel, Ohaba Lungă și Racovița au trecut de pe anexa 2 pe anexa 3, UAT-urile Liebling și Pișchia au trecut de pe anexa 1 pe anexa 2, iar UAT Otelec a trecut de pe anexa 1 pe anexa 3. 

La reevaluare la termenul de 14 zile, UAT-urile Deta (anexa 2), Becicherecu Mic (anexa 1), Bethausen (anexa 1), Coșteiu (anexa 1), Foeni (anexa 1), municipiul  Lugoj (anexa 1), Peciu Nou (anexa1), Săcălaz (anexa 1), Sânandrei (anexa1) rămân încă 14 zile pe actualele anexe.

Măsurile adoptate se vor aplica începând de mâine, 19 octombrie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole