Ritivoiu în vizită la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă: Nu se stă în frig. E cald peste tot, dar nu este apă caldă

Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș a făcut duminică o vizită la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii Timişoara pentru a verifica dacă cei mici stau în frig în saloane. Concluzia este că e cald peste tot în clinică, sunt probleme doar cu apa caldă. Ritivoiu va solicita ca DSP Timiș să meargă zilnic în controale la toate spitalele să verifice temperatura din saloane și a existenței apei calde.

„Când este vorba despre copii și sănătatea lor, nu intră în discuție nicio amânare. Așa că acum o oră am fost la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii Timişoara de pe strada Corbului. În urma informațiilor din presă și a mai multor apeluri făcute de cetățeni în mediul online, am convocat o echipă a Direcției de Sănătate Publică pentru a verifica situația la fața locului și pentru a ne edifica dacă într-adevăr copiii stau în frig în saloane. Nu se stă în frig. E cald peste tot, am inspectat inclusiv magazia plină de pături. Pe de altă parte, nu este apă caldă. La etajul I curge apă rece, iar la etajul II nu curge deloc. Am lăsat măsură de control ca în cel mai scurt timp să fie rezolvată problema. Un boiler electric este soluția simplă și la îndemână. Mâine dimineață voi solicita Direcției de Sănătate Publică să facă controale zilnice în toate spitalele, pentru verificarea temperaturii din saloane şi a existenței apei calde în băile unităților medicale”, a afirmat prefectul Mihai Ritivoiu în urma controlului.

„Totul până la frigul în spitale! Sănătatea și confortul pacienților sunt prioritare!”, a mai afirmat prefectul județului Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole