Razie la stadionul din Timișoara: polițiștii au dat 62 de amenzi, au reținut un permis de conducere și au retras 24 de certificate de înmatriculare

Polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara și cei ai Biroului Rutier Timişoara, împreună cu lucrători din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara și reprezentanții Registrului Auto Român Timișoara au organizat vineri, în intervalul orar 18:00-21:00, o acțiune în sistem integrat în proximitatea stadionului din Timișoara.

Activitatea a avut ca scop diminuarea fenomenului infracțional, prevenirea și combaterea infracțiunilor, precum și descurajarea tulburări ordinii si siguranței publice.

Au fost legitimate 103 persoane și controlate 98 de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.977 de lei, conform O.U.G. 195/2002 R, pentru nerespectarea normelor rutiere. Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și au retras 24 de certificate de înmatriculare, dintre care: 7 pentru defecțiuni tehnice constatate la motociclete și 17 pentru defecțiuni tehnice constatate la autovehicule„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă activitățile în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură penală și contravențională.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole