Un bărbat în stare de inconștiență, după ce s-a electrocutat la un prelungitor în apropierea Aerodromului Cioca. Update: Tânărul a decedat

Pompierii au fost solicitați, în jurul orei 19, pentru asigurarea măsurilor P.S.I. la o persoană curentată, în apropierea Aerodromului Cioca.

La fața locului s-au deplasat 3 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și o ambulanță S.A.J.

“La sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat faptul că victima s-a curentat la un prelungitor electric și se află în stare de inconștiență. În acest moment se efectuează manevre de resuscitare”, transmite ISU Timiș.

“Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un șantier,în apropierea Aerodromului Cioca,un tânăr de 21 de ani, în timp ce strângea un prelungitor electric, s-a curentat și din nefericire, a decedat”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă,în care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest incident.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole