Tânăr de 18 ani reținut de polițiști pentru furt și distrugere în Șemlacu Mare

Polițiștii din Gătaia au reținut un un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și furt calificat în localitatea Șemlacu Mare.

În fapt, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie 2021, tânărul ar fi distrus două geamuri din termopan ale unui imobil din localitatea Șemlacu Mare. În noaptea de 16 spre 17 ianuarie, acesta ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din aceeași localitate, de unde ar fi sustras țigări, băuturi și produse alimentare, iar în cursul lunii martie, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din aceeași localitate de unde ar fi sustras mai multe aparate electronice, o mașină de spălat și mai multe drujbe, provocând un prejudiciu total de aproximativ de 13.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat partial.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și „furt calificat”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole