Condamnați la închisoare pentru amenințare, infracțiuni la regimul rutier și trafic de migranți, prinși la plimbare în Timișoara și Recaș

Trei bărbați care ar fi trebuit să fie la închisoare au fost prinși la plimbare în Timișoara și Recaș.

Marți, poliţiştii Secţiei 1 Urbană Timișoara au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Timișoara cu privire la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea  infracțiunii de amenințare. Acesta a fost depistat în municipiul Timișoara.

Tot marți, poliţiştii orașului Recaș au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Timișoara cu privire la un bărbat, în vârstă de 35 de ani, condamnat la 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea de  infracțiuni de la regimul rutier. Acesta a fost depistat în orașul Recaș.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 4 Urbană Timișoara au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Timișoara cu privire la un bărbat, în vârstă de 33 de ani, condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea  infracțiunii de trafic de migranți. Acesta a fost depistat în municipiul Timișoara.

Cei trei au fost escortați și introduși în Penitenciarul Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole