Raul Ambruș aduce acuze grave la adresa lui Alin Nica: gruparea hoților din PNL Timiș a legiferat, astăzi, la nivel de partid, frauda

Fostul președinte al PNL Timișoara, Raul Ambruș, ales în urma alegerilor din 3 iulie, nerecunoscute de conducerea județeană a PNL Timiș, a reacționat extrem de dur în urma unui mesaj postat de președintele interimar Alin Nica pe Facebook după alegerile cu repetiție de astăzi.

Raul Ambruș nu a mai putut candida la alegeri deoarece a fost suspendat din partid.

Gruparea hoților din PNL Timiș a legiferat, astăzi, la nivel de partid, frauda. Gașca condusă de Alin Nica, care a epurat de pe liste 320 de membri ai PNL Timișoara, are tupeul să ne acuze pe noi că am fi bătăuși – spune Raul Ambruș.

“Nu noi am chemat zeci de forțe de ordine, inclusiv din aparatul de stat, care vor răspunde pentru actele lor, nu noi am organizat alegerile, nu noi am măsluit convocatorul, nu noi am suspendat colegi abuziv și nu noi am exclus de la numărătoarea voturilor toți colegii care nu au convenit.

Dacă în PNL Timișoara erau alegeri libere și corecte nu se ajungea aici! Dar, nu au fost”, acuză Raul Ambruș.

Alegerile de astăzi au fost furate de Alin Nica și Dănuț Groza, susține Raul Ambruș.

“După o lună de zile de abuzuri ale acestei găști a răului din PNL Timiș ce s-ar fi așteptat. Sunt oameni care au muncit pentru partid și s-au trezit exluși, cu drepturi îngrădite pe nedrept. Tensiunea din partid a creat-o Alin Nica prin manevrele sale nestatutare și nelegale.

Văd că președintele interimar nu are nicio rușine să-și numească bătăuși colegii care l-au făcut președinte, doar pentru că au venit să își ceară sau să își apere drepturile statutare”, consideră Raul Ambruș.

Alegerile vor fi contestate

“Mergem înainte și vom contesta alegerile de astăzi, avem această datorie morală față de oamenii care au fost nedreptățiți”, anunță Raul Ambruș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole