Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, îl face bătăuș pe Ludovic Orban

Noi alegeri la PNL Timișoara, un nou scandal.

După îmbrâncelile deja caracteristice liberalilor a urmat ședința de alegeri, în timpul căreia președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat pe Facebook că va anula alegerile pentru încălcarea statutului prin suspendarea interzisă a unor membri și eliminarea din lista de participanți a 320 de liberali, mesaj pe care îl puneți citi aici.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, i-a transmis la rândul său lui Ludovic Orban un mesaj după încheierea alegerilor.

“Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăușilor Orban – Ambruș – Chira în Timișoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar și mai bine ar fi să-l citească înainte să acționeze.  Comportamentele total condamnabile manifestate azi de gruparea Ambruș – Chira nu au nicio legătură cu valorile PNL și nici cu spiritul democratic care a consacrat Timișoara. Acești indivizi au adus un prejudiciu de imagine imens organizaţiei PNL Timișoara care se va repara în timp, cu eforturi mari și susţinute. Niciun liberal de bună-credinţă nu poate gira asemenea apucături nefirești. Alegerile PNL Timișoara au avut loc, avem o conducere legitim aleasă pentru următorii 4 ani. În ciuda zgomotului de fundal, vă asigur că totul va reintra curând în normal pentru că avem foarte multe lucruri bune de făcut pentru timișoreni”, consideră Alin Nica.

Cel mai probabil alegerile vor fi contestate la Curtea de Arbitraj a PNL, care mai are pe masă și dosarul alegerilor precedente din PNL Timișoara de pe 3 iulie, și ele contestate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole