Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, despre situația din Timiș: demiterea lui Alin Nica a fost corectă – foarte probabil am fi rămas fără majoritatea primarilor dacă situația nu era deblocată – Nicolae Robu cu siguranță își va recupera mandatul de primar

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri, despre demiterea lui Alin Nicadin funcția de șef al PNL Timiș, că nu a fost nimeni decapitat și a fost o decizie corectă, pentru că, înainte să piardă încrederea şi suportul structurii centrale de conducere, Alin Nica a pierdut încrederea şi suportul organizației locale.

Nu am decapitat pe nimeni. Până la urmă sunt nişte decizii politice, una din aceste decizii a privind această demitere a domnului Alin Nica şi a fost o decizie corectă, pentru că, în condiţiile în care continuam situaţia de blocaj politic de acolo, cu siguranţă nu ar fi putut fi evitată, foarte probabil ca PNL-ul să fi rămas fără majoritatea primarilor”, a spus Ionuţ Stroe, la Prima News, despre demiterea lui Alin Nica.

Ionuţ Stroe a precizat că Nica, ”înainte să piardă încrederea şi suportul structurii centrale de conducere, a pierdut încrederea şi suportul organizaţiei locale”.

În momentul de faţă, domnul Nica se găseşte de o parte, şi de cealaltă parte se găsesc toţi cei 43 de primari PNL, inclusiv cei care aveau gînduri să plece, se găseşte primarul Timişoarei liberale, domnul Nicolae Robu, care cu siguranţă îşi va recupera mandatul de primar, pentru că diferenţele faţă de actualul primar sunt enorme, se găseşte preşedintele organizaţiei, Vasile Blaga. Poate a fost o strategie a domnului Alin Nica să personalizeze această situaţie de acolo, să o individualizeze, punându-se pe el în faţă, ca fiind victima unei conspiraţii”, a completat Ionuţ Stroe.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole