PSD Timiș confirmă: Alin Nica face o politică de cătun – are vicepreședinți și consilieri care sunt pe post de lachei

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a declarat astăzi, 13 mai 2022, într-o conferință de presă, că echipa liberală de la CJ Timiș, în frunte cu șeful instituției Alin Nica, practică o politică de cătun, așa cum redacția Buletin de Timișoara a susținut în dese rânduri.

Alfred Simonis a dat ca și exemplu o comunicare publică a administrației județene de zilele trecute prin care anunța că au fost trasate niște marcaje în parcarea de lângă Hotelul Timișoara, în timp ce proiectul moștenit de la PSDobra, de construire a unei parcări supraetajate, este blocat.

La nivelul Consiliului Județean Timiș avem un președinte complet depășit de importanța funcției pe care o ocupă. Din echipa domniei sale fac parte vicepreședinți și consilieri care sunt pe post de lachei mai degrabă decât a elabora proiecte sau a-l sprijini pe președintele și așa depășit de situație, a declarat Alfred Simonis.

Schimbarea unor becuri arse – o realizare demnă de un cătun

“Am văzut și am fost șocat să văd în urmă cu o săptămână sau două o realizare între ghilimele măreață a Consiliului Județean Timiș, o realizare demnă de un cătun, și acela de prin sudul țării, nu de la noi, am văzut o comunicare din partea CJ Timiș prin care ni se transmitea că s-au trasat marcajele într-o parcare din centrul orașului și s-au schimbat niște becuri. Oameni buni…dacă nivelul Consiliului Județean Timiș cel mai important și poate cel mai bogat județ din România, dacă actuala administrație ne comunică astfel de știri, iar astfel de realizări sunt mărețe pentru domniile lor, faptul că s-au schimbat două becuri arse, îmi este teamă și sunt extrem de îngrijorat de ceea ce se va întâmpla în acești doi ani și jumătate cu actuala administrație liberală cu Alin Nica la președinția Consiliului Județean Timiș. Este rușinos că un județ ca Timișul comunică sau promovează realizări de tipul acesta. Evident că în lipsa altor realizări sau altor idei pe care Alin Nica și echipa nu le au trebuie să comunice ceva, dar totuși parcă nivelul așa cum vă spuneam este unul de cătun din sudul țării, nu de județ atât de important în vestul României“, a mai declarat șeful PSD Timiș.

Cușca pentru biciclete de lângă clădirea CJ Timiș – o altă realizare măreață

“Îmi amintesc că am mai văzut o știre (n.r. difuzată în premieră de Buletin de Timișoara) cu o cușcă în care se parchează biciclete, o mare realizare a Consiliului Județean. Însă chiar și acest tip de investiție, o parcare pentru 10 biciclete…m-aș fi așteptat ca de exemplu dl. Nica și cei 4-5 lachei din jurul său în loc să ne spună că au trasat marcaje să ne spună că elaborează un studiu, face un proiect, pentru o parcare pe 7-8 nivele în centrul orașului, singura pe care o putem construi în zona centrală. Dar nu… administrația Nica se ocupă cu becurile arse și cuștile pentru biciclete, fără să neg necesitatea unor locuri de parcare pentru bicicliști, care există, dar nu este tipul de investiție cu care să te lauzi. Ajungi să comunici că ai tuns un metru pătrat sau ai plantat două plante…E chiar rușinos, e ridicol pentru nivelul la acestui oraș și județ“, a încheiat șeful PSD Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole