Primarul Timișoarei a pus gând rău timișorenilor indisciplinați: nu mai trecem cu vederea construcțiile ilegale, abandonarea mașinilor sau aruncarea gunoiului te miri unde

Poliția Locală Timișoara își intensifică acțiunile împotriva celor care nu respectă regulile de bun simț, cel puțin așa susține Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei spune că a solicitat Poliției Locale să își concentreze eforturile pentru a-i prinde și amenda pe cei care nu respectă legea.

“Timișoara este un oraș civilizat și majoritatea nu poate să sufere din cauza câtorva oameni care nu pot să respecte regulile de bun simt. Am cerut Poliției Locale să își concentreze eforturile pentru a-i prinde și amenda pe cei care nu respectă legea.  Multe acțiuni ale polițiștilor locali au avut loc în această săptămână și s-au aplicat aproape 20 de amenzi, în valoare totală de peste 15.000 de lei pentru nerespectarea legilor care privesc spațiul public. Nu mai trecem cu vederea nici construcțiile ilegale, nici abandonarea mașinilor, nici aruncarea gunoiului te miri unde. Spațiul public e al tuturor, deși pentru unii pare că e al nimănui și pot să-l folosească cum doresc“, anunță Dominic Fritz.

 Cetățenii sunt rugați să se implice

“4 mașini abandonate au fost ridicate, aproape 30 de rampe ilegale de deșeuri au fost identificate și au fost sau urmează să fie salubrizate și 5 tone de deșeuri au fost ridicate în doar câteva ore doar de pe strada Pop de Băsești. O altă acțiune a avut loc în zona Gării de Nord, iar cei prinși că aruncau deșeuri pe domeniul public au fost imediat amendați.  Polițiștii locali vor continua astfel de acțiuni, până când întreg orașul va redeveni unul civilizat, de care întreaga comunitate se poate mândri. În același timp, vă rog și pe voi, sesizați imediat Poliția Locală dacă vedeți sau aflați că unii dintre noi folosesc spațiul public în mod corespunzător. Împreună putem face curățenie în Timișoara“, a mai precizat primarul Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole