Timiș: investiții de 34 de milioane de lei în infrastructura școlară din comuna Dumbrăvița – prima creșă, școală nouă cu bazin de înot și sală de sport, achiziția de microbuze școlare, introducerea sistemului kiss&ride

Primăria Dumbrăvița a alocat În ultimii 3 ani circa 34 de milioane de lei exclusiv pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Comuna a realizat progrese notabile în domeniul educațional, investind sume semnificative și planificând viitoare strategii de dezvoltare.

Sub administrația USR a primarului Horia Bugarin a fost construită o școală nouă și modernă a fost ridicată în comună, oferind elevilor acces la educație de calitate, bazin de înot, sală de sport și o bibliotecă vastă; a fost construită prima creșă, simplificând viața părinților care nu vor mai trebui să-și ducă copiii la o creșă din Timișoara, iar vechea școală a fost adusă în legalitate, deschizând drumul către finanțări suplimentare pentru educație“, se arată într-un comunicat de presă.

Elevii beneficiază de laboratoare noi de fizică, chimie și biologie, plus clase dotate cu table inteligente.

Implementarea sistemului kiss & ride și achiziția a două microbuze noi facilitează accesul la educație pentru toți elevii. Grija pentru sănătatea orală a copiilor se concretizează prin deschiderea unui cabinet stomatologic în școală. În plus, Horia Bugarin nu se oprește aici. Planurile ambițioase ale primarului includ construcția unei noi creșe, a unei școli ecologice („școală verde”) și a unei grădinițe moderne. De asemenea, este în curs de planificare construirea primului liceu din comuna Dumbrăvița“, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole