Primarul din Săcălaz, Nicu Viorel, se crede la Big Brother – “Atenție se filmează! Ați putea apărea într-un reportaj“ – sunt avertizați cei care intră în biroul primarului

Primarul din Săcălaz, Nicu Viorel, s-a remarcat de când a preluat mandatul în 2020 cu modul nonconformist în care își exercită funcția primită de la cetățeni.

Fiind într-un conflict și scandal continuu cu consilierii locali și aparatul primăriei, primarului Nicu Viorel i-a trecut prin cap acum o nouă trăsnaie.

Recent, edilul și-a lipit de ușa biroului un anunț inedit:

Atenție se filmează! Întrând în acest birou public, înțelegeți că ați putea apărea într-un reportaj, iar vocea și imaginea dvs. ar putea apărea într-un reportaj privitor la activitatea primarului pe parcursul unei zile de lucru. Mulțimiri pentru colaborarea dumneavoastră la o știre referitoare la transparența decizională în administrația publică locală“, este mesajul lipit pe ușa biroului primarului Nicu Viorel. 

Așadar, la Săcălaz se implementează moda “Big Brother“, iar necazurile oamenilor și probleme lor ar putea ajunge subiect de bârfă în toată comuna: cetățenii seara se uită ca la seriale turcești pe paginile locale să vadă ce au mai pățit Mărie sau Ion, că doar s-au dus azi la primărie și primarul transmite toată “spovedania“. 

Consiliul local PNL, Cătălin Pînzariu, a făcut chiar un sondaj online cu privire la inițiativa primarului Big Brother, iar rezultatul este zdrobitor, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

În același timp, primarul Nicu Viorel este acuzat că cenzurează până și dezbaterile publice.

Cum se fac dezbaterile publice la Săcălaz în opinia domnului primar…. Din dorința de a avea totul sub control și de a nu fi deranjat de întrebări incomode, primarul comunei Săcălaz face o dezbatere publică, „pe neveu”, în opinia dânsului la dezbaterile publice nu ai voie sa pui întrebări ci doar sa faci propuneri, care oricum nu sunt luate în calcul. Deși orice cetățean are dreptul să participe la dezbaterile publice, conform Constitutiei, se pare ca eu nu am voie! Cică nu am fost invitat la aceasta dezbatere!!!! 🙈🙈🙈In plus, pentru faptul că am pus o întrebare incomodă,(așa se pare …), domnia sa, primarul, a dat ordin viceprimarului sa cheme politia, deoarece eu sunt recalcitrant! Serios? Cand adresezi o intrebare, într-o ședință în care are loc o dezbatere publică, înseamnă că ești recalcitrant? … Sau poate, a fost chemata politia doar pentru ca eu sa fiu intimidat și să nu mai pun întrebări care deranjează ???“, reclamă consiliul local PNL, Cătălin Pînzariu.

Dominic Fritz, noi precizări privind conflictul de interese: mi-au spus unii, domn primar, fiți atent ce semnați în primele 100 de zile – îmi amintesc ce mi-a spus domnul cu care mi-am certat înainte de alegeri când am eliberat strada Cezar – mi-a spus că sunt unii mai mari ca mine la București și o să văd eu ce o să pățesc

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a aflat în conflict de interese administrativ după ce a luat un împrumut în campania electorală de la o persoană fizică, adică de la consilierul local…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole