PMP Timiș are un nou șef – Fedor Masnița, un afacerist din Lugoj – implicat într-un scandal cu muncitori neplătiți

“Duminică, 8 mai, în Municipiul Iași, s-a desfășurat Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară sub conducerea președintelui Cristian Diaconescu“, transmite PMP Timiș.

“În cadrul acestei întruniri a fost luată o decizie importantă pentru organizația din Timiș si pentru cetățenii din județul nostru. Cu unanimitate de voturi echipa lui Fedor Masnița a fost votată pentru conducerea interimară a filialei PMP Timiș“, mai precizează sursa citată.

“Obiectivul meu este acela de a coagula susținatorii noștri din localitățile unde încă nu avem organizații locale statutar construite și de a pregăti alegerile interne pentru organizația PMP Timiș. Sunt măndru de colegii mei care sunt aleși locali si îi voi sprijini în continuare pentru a ramăne implicați în comunitațile lor. Apreciez că ei ne reprezintă cu deminitate. Apreciez că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de dreapta creștin democarat care și-a respectat promisiunile, un partid care luptă curat și cinstit pentru interesul roamânilor. Un partid cu șanse reale de a oferi un candidat la alegerile prezidențiale din 2024  în persoana domnului Președinte Cristian Diaconescu. Sunt parte și voi rămane un garant al proiectului de țara România Respectată” a declarat Fedor Masnița după numirea în funcția de președinte al organizației PMP Timiș.

“Fedor Mașnita se bucură de încrederea și susținerea liderilor PMP Timiș, fiind membru al partidului nostru încă din 2015. El a ocupat funcția de Vicepreședinte la nivel județean in cadrul vechii echipe pâna in anul 2017, a reprezentat cu mândrie locuitorii Municipiului Lugoj ca și ales local și s-a implicat activ începând cu anul 2021 alături de domnul Negruț Clement in organizarea filialei noastre“, mai precizează PMP Timiș.

Fedor Mașnita a fost implicat în urmă cu câțiva ani într-un scandal privind muncitori neplătiți, așa cum puteți citi AICI.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole