Primăria Remetea Mare și-a cumpărat trei indicatoare cu aproape 30.000 de lei

Primăria Remetea Mare a anunțat zilele trecute pe Facebook că a finalizat cu succes un proiect important pentru locuitori. Este vorba despre semnalizarea intrărilor și ieșirilor din localități.

“O carte de vizită a unei localități este și totemul de la intrare pe care scrie numele localității respective. Astăzi atât în Remetea Mare cât și în Ianova totem-urile vechi au fost înlocuite cu unele noi și mai mari. Pe acestea urmează a fi montate literele, după care vor fi branșate la energia electrică pentru a putea fi vizibile și pe timp de noapte“, a transmis Primăria Remetea Mare.

Conform datelor disponibile în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, și pe care le puteți vedea la finalul articolului, contractarea serviciilor s-a făcut în luna octombrie și trebuia să cuprindă următoarele: “fundatie de beton si armatura metalica. Structura metalica 40x40x3 mm, tratare antirugina si vopsire, dimensiune finita maxima 400×150 cm, fete de afisaj din aluminiu compozit personalizate cu autocolant, caseta luminoasa incorporata, sistem de iluminare cu led“.

Costul a fost de 9.800 de lei pentru fiecare indicator, iar în total administrația a plătit 29.400 de lei pentru cele trei totemuri.

Lucrarea a fost realizată de o firmă din Dumbrăvița, Blink Studio Advertising, care este o agenție de publicitate care activează în principal în Timișoara și județul Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole