Președinte PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu: PSD se opune majorărilor impozitelor şi gigacaloriei

Președinte PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, spune că la ședința de Consiliu Local de mâine, când pe ordinea de zi figurează discutarea taxelor locale și prețul gigacaloriei, social-democrații se vor opune unor măriri.

Coaliția USR-PNL le pregăteşte timisorenilor două lovituri financiare crunte. La şedința de plen a Consiliului Local de mâine există două proiecte care, dacă vor fi aprobate, vor lovi o mare parte a populației oraşului. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind taxele şi impozitele locale pe anul 2022, care prevede majorări de până la trei ori mai mari pentru anumite categorii, şi despre proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei in Timişoara. PSD nu va vota nicio majorare de taxe şi impozite pentru anul 2022, ci va propune amendamente de diminuarea acestora. Dacă aceste majorari fi aprobate, acest lucru se va realiza cu complicitatea PNL! Degeaba preşedintele Alin Nica susține că liberalii nu vor susține nici un fel de scumpiri, în condițiile în care un consilier PNL votează cu USR şi le asigură intotdeauna majoritatea in plen! Nici noul preț la gigacalorie nu va fi acceptat de PSD, pentru că este inadmisibil să măreşti facturile pentru populația dependentă de Colterm pentru a acoperi amenda de 21 de milioane de euro şi managementul dezastruos al societatii de termoficare!”, a declarat Mihai Ritivoiu.

Primul tramvai turcesc vine la Timișoara

Primul tramvai turcesc vine la Timișoara. Unul dintre cele 21 de tramvaie achiziționate de Primăria Timișoara de la firma turcească Bozankaya a fost finalizat și trimis spre noi. Tramvaiul a…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole