Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, continuă să se creadă în Prefectura de Sticlă: ce s-a făcut săptămâna trecută

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, a prezentat astăzi cetățenilor de pe Facebook ce măsuri au fost luate pentru ca îmbunătăți activitatea Serviciului de Permise şi Înmatriculări, în condițiile în care săptămâna trecută se declara extrem de nemulțumit de ce a găsit în instituția respectivă la preluarea mandatului.   

“În fiecare zi de luni analizez activitatea Serviciului de Permise şi Înmatriculări împreună cu comisarul şef Ovidiu Mihoc. Ce s-a făcut săptămâna trecută: am luat decizia ca sâmbătă, 5 martie a.c., să se lucreze; nu mai permitem modificarea programărilor. În buna tradiție, firmele de intermedieri făceau rezervări online preventiv, apoi se prezentau la ghişeu cu alte maşini. S-a terminat!; extindem programul de miercuri până la 19:00 pentru ridicarea actelor; detaşam la Înmatriculări studenții aflați în practică la prefectură; Săptămâna trecută am crescut de la o medie de 200 la 400 de înmatriculări pe zi. Deci rețineți trei cuvinte: Prefectura de Sticlă“, este îndemnul prefectului.

Tot săptămâna trecută, Mihai Ritivoiu promitea presei că va efectua vizite la diferite instituții publice unde împreună vor audia Raportul de activitate, însă chiar a doua zi, cu ocazia unei întâlniri la Spitalul modular pe de stadionul CFR, a și uitat să invite mass-media.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole