Prefectul de Timiș și directorii celor de la USR+ sunt pe făraș. Lider al partidului din Timiș: probabil vor fi dați afară

Ieșirea USR+ de la guvernare va avea repercusiuni și asupra oamenilor noi instalați în diverse funcții în instituții de la nivel județean.

Momentan, problema retragerii din instituții a useriștilor nu a fost discutată la nivel de partid, a spus vicepreședintele USR+ al CJ Timiș, Cristian Moș, pentru Buletin de Timișoara.

“Miniștrii au demisionat. În rest nu am discutat. Oricum vor fi probabil demiși“, a declarat Cristian Moș.

Cea mai înaltă poziție deținută de USR+ în Timiș este cea de prefect, funcție ocupată de Zoltan Nemeth.

Perfecții nu demisionează

La rândul său, liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat astăzi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu îşi vor da demisia.

„Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu. Florin Cîţu a fost pus să îl conducă, să administreze acest guvern de coaliţie. A dovedit că nu poate, însă nu este guvernul dânsului. Colegii mei rămân acolo. Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîţu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă încă unul”, a spus Moşteanu.

Prefecții vor fi demiși

Pe de altă parte, Florin Roman, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi susţinător al lui Florin Cîţu în cursa pentru şefia PNL, a anunţat că vor fi demişi toţi secretarii de stat şi prefecţii USR PLUS, după ce miniştrii USR PLUS au demisionat din Guvern, în frunte cu Dan Barna.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole