Poliția Locală Timișoara – coordonată de viceprimarul liberal Cosmin Tabără – acuzată că a somat ridicarea de pe stradă a unei biciclete cu coroane și lumânări plasată în memoria unui tânăr decedat

Comunitatea Masa Critică Timișoara acuză Poliția Locală Timișoara că a făcut un gest neomenesc la adresa memoriei unui biciclist decedat.

“Anul trecut, comunitatea ciclistă din Timișoara din jurul Masa Critică Timișoara a tras un semnal de alarmă puternic și vizibil pentru oraș și autorități! Prin amplasarea unui ghost-bike în memoria tânărului Cătălin, care a trebuit să plece dintre noi într-un mod foarte șocant și trist, am încercat semnalarea pericolului la care sunt expuși bicicliștii în Timișoara. Cum răspunde Poliția Locală Timișoara din subordinea Primăria Municipiului Timișoara? Somează vehiculul „abandonat” cu coroane și lumânări plasat simbolic lângă locul accidentului, unde familia, prietenii și cicliștii se reculeg în numele lui și a altor cicliști care și-au pierdut viața în traficul haotic în și din jurul Timișoarei. Rușine!“, spun cei de la Masa Critică Timișoara.

Poliția Locală Timișoara este în subordinea directă a viceprimarului PNL Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole