Viceprimar PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără: voi face demersuri pentru deschiderea a trei-patru secții de poliție locală în municipiu. Crește numărul “boactărilor“?

Viceprimar PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, și-a prezentat prosperitățile pentru anul 2022.

Sunt unele sărăcăcioase, ca și activitatea prestată până acum în primărie de când a fost uns viceprimar.

Obiectele pe noul an sunt legate de Poliția Locală și se supraveghere populației cu camere video, în numele siguranței.

“Un obiectiv este eficientizarea Poliției Locale și apropierea mai evidentă de cetățean. Este necesară, în primul rând, stabilizarea activității de poliție locală prin definitivarea postului de director, deoarece este un interimat care durează de foarte multă vreme, peste un an în acest mandat administrativ și alți opt ani anterior. În paralel, voi face demersuri pentru deschiderea a trei-patru secții de poliție locală în municipiu. S-au identificat și spații disponibile în zona Dacia și în Piața Doina. Un post ar deservi neapărat zona centrală, polițiștii locali având metode de deplasare potrivite pentru străzile pietonale (biciclete, trotinete electrice). Voi solicita din buget și sume pentru dezvoltarea capacității de comunicare a polițiștilor locali“, a declarat Cosmin Tabără.

Supravegherea video a unităților de învățământ

“O altă măsură pe care doresc să o implementăm este montarea de camere video la școli și grădinițe, aceste sisteme urmând să monitorizeze perimetrul curții și să fie conectate la un centru comun.  Vom putea vedea cine intră și cine iese din unitățile de învățământ. Chiar dacă investiția pare mai mare la început, pe termen lung e mai eficient, dacă socotim câte persoane ar trebui să facă pază la aceste obiective“, a mai precizat viceprimarul PNL al Timișoarei.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole