PMP Timiș, aripa Eugen Tomac: președintele filialei este Claudiu Mihălceanu, primar la Giarmata – Feodor Mașniță este un impostor la fel ca și fostul președinte Cristian Diaconescu

PMP Timiș, aripa Eugen Tomac,  susține într-un comunicat de presă că președintele filialei este Claudiu Mihălceanu, primar al comunei Giarmata.

PMP nu a cerut demisia niciunui primar din județul Timiș. Jocurile politice făcute de alte persoane au doar scopul de a denigra Partidul Mișcarea Populară. Filiala Județeană PMP Timiș rămâne unită, în aceeași echipă, cu scopul principal de a forma o alianță de dreapta ca alternativă credibilă pentru actuala coaliție de guvernare. În ceea ce priveşte situaţia de la Timiş, preşedintele filialei județene este dl. Claudiu Mihălceanu, conform Hotărârii CEN nr. 22 din 19 martie 2022. Dl. Fedor Maşniţă nu are nicio calitate oficială în PMP Timiş. La acest moment, împotriva tuturor celor care îşi arogă funcţii în PMP au fost făcute demersuri în instanţă şi plângeri penale pentru uzurparea de calităţi oficiale. Noua conducere a PMP, aşa cum s-a decis atât în Congresul din februarie 2022 cât şi cel din martie 2023, este reprezentată de președintele Eugen Tomac. Singura calitate pe care Feodor Mașniță o are este de impostor, reclamant şi fost membru PMP, la fel ca și fostul președinte Cristian Diaconescu“, arată PMP Timiș.

Pe de altă parte aripa Cristian Diaconescu îl recunoaște ca președinte de filială pe lugojeanul Fedor Maşniţă are recent cerea demisia din partid a primarului PMP din Săcălaz, Nicu Viorel.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole