Plin de bețivi și șoferi fără permise pe șoselele din Timiș

Fără permise de conducere și beți la volan, asta găsesc polițiștii pe șoselele din Timiș. Șoferii s-au ales cu dosare penale.

Polițiști din Jimbolia au oprit, seara trecută, pentru control, în Cenei, o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au verificat pe bărbat în baza de date și au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Polițiști au mai oprit pentru un control de rutină, în Giarmata, o mașină condusă de un tânăr, de 31 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Incendiu devastator la Recaș

În seara zilei de 18 octombrie 2021, în jurul orei 23, a avut loc un puternic incendiu la o miriște din Calea Bazoșului, care s-a extins pe o suprafață mare….

Recomandările noastre

Cele mai citite articole