Peste 80 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari şi poliţişti de frontieră implicați în căutarea unui copil de 9 ani dispărut de la o stână

Poliţiştii investighează cazul unui băiat de 9 ani, care a plecat de la o stână de lângă Oraviţa în cursul zilei de marţi, fără să spună unde merge, copilul fiind găsit miercuri dimineaţa după ce a fost căutat pe timpul nopţii de peste 80 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari şi poliţişti de frontieră, a informat IPJ Caraş-Severin.

Băiatul a fost identificat pe raza oraşului Oraviţa, el fiind preluat, miercuri dimineaţa, de poliţişti pentru a fi prezentat medicilor în vederea stabilirii stării sale de sănătate.

„Din punct de vedere vizual, acesta nu pare să fi suferit vătămări corporale, având o stare generală bună, nefiind victima niciunei infracţiuni. În cauză urmează a fi informaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competenţelor”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Dispariţia copilului, care locuia la stână împreună cu părinţii săi, a fost semnalată poliţiştilor marţi seara de către mama sa. Imediat după sesizare au început căutări şi verificări pe raza oraşului Oraviţa şi a localităţilor învecinate, în vederea depistării cât mai rapide a minorului. În căutarea copilului au fost angrenaţi, pe timpul nopţii, peste 80 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră.

De asemenea, au fost folosite aparate de vedere pe timp de noapte din dotarea Poliţiei de Frontieră.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi circumstanţelor care au condus la plecarea minorului de la domiciliu, precum şi a împrejurărilor în care s-a aflat copilul pe tot parcursul perioadei în care a fost plecat de acasă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole