Timiș: șoferi prinși drogați sau băuți la volan – unul avea permisul de conducere suspendat și numere de înmatriculare false

Polițiștii au depistat pe drumuri din Timiș trei șoferi, doi drogați și un unul cu permisul de conducere suspendat, băut și cu numerele de la mașină false, în acest sfârșit de săptămână. Au fost întocmite dosare penale.

Sâmbătă, 8 aprilie, în jurul orei 01:10, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control, pe strada Calea Mallului, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Duminică, 9 aprilie, în jurul orei 02:10, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control, pe DN6 la kilometrul 551+900 de metri, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cocaină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Azi noapte, în jurul orei 02.02, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control, pe strada Avram Iancu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut, iar autoturismul avea aplicate numere false de înmatriculare. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare si conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole