O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină a Poliției Locale

Accident de circulație grav, miercuri seara, pe Bulevardul Take Ionescu. O femeie a fost lovită de o mașină a Poliției Locale Timișoara. Conform IPJ Timiș, femeia traversa strada pe culoarea roșie a semaforului. În urma accidentului, femeia a ajuns la spital.

“La data de 24.08.2022, în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ce se afla la volanul unei autospeciale care aparține Poliției Locale Timisoara, circula pe Bulevardul Take Ionescu dinspre strada Hector, iar la intersecție cu strada Aurel Popoviciu a surprins și accidentat o femeie în vârsta de 52 ani, care traversa drumul public pe culoarea roșie a semaforului electric. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Un echipaj al Poliției Locale Timișoara a fost implicat aseară, în jurul orei 21.20, într-un accident, care a avut loc pe Bdul Take Ionescu colț cu str. Aurel Popovici. Autovehiculul se deplasa dinspre Punctele Cardinale și a trecut pe culoarea verde a semaforului, lovind o femeie care, potrivit martorilor, a traversat strada pe culoarea roșie a semaforului pentru pietoni. La fața locului a fost solicitat echipajul SMURD pentru acordarea de îngrijiri victimei, în vârstă de 52 de ani, care a fost ulterior transportată la Spitalul Județean, fiind în stare stabilă, din ultimele date. Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, care au fost prezenți la fața locului. Conform procedurilor, în acest caz, pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, rezultatele urmând a fi comunicate de reprezentanții Biroului Rutier. Cei doi polițiști locali aflați pe autoutilitară erau în timpul serviciului, iar conducătorul auto nu a avut până acum abateri. În funcție de rezultatul cercetărilor se va stabili și dacă se impune vreo măsură împotriva polițistului local aflat la volan”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole