VEST: un șofer și-a vopsit mașina ca să arate precum una de poliție – a scris inclusiv cuvântul “POLICE“ – a fost prins și amendat cu 990 de lei, a rămas fără numere și certificat de înmatriculare

Un şofer din Arad care îşi vopsise maşina astfel încât să arate ca una de poliţie, scriind pe ea inclusiv cuvântul „POLICE”, a fost oprit în trafic de adevăraţii poliţişti, care l-au amendat şi i-au reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.

Şoferul a fost oprit, joi, pe o arteră rutieră mare din municipiul Arad, pentru că avea maşina vopsită în culorile roşu şi albastru şi a scris pe ea „POLICE”, agenţii constatând că în certificatul de înmatriculare era menţionată altă culoare.

Din verificări a reieşit că autoturismul, condus de un bărbat de 53 de ani, din Arad, nu avea menţionată, în certificatul de înmatriculare, culoarea reală a autovehiculului. Având în vedere cele constatate, conducătorul autoturismului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 990 de lei, reţinerea certificatului de înmatriculare şi plăcuţelor nu numărul de înmatriculare, până la intrarea în legalitate„, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole