Nuntă mare la Consiliul Județean Timiș – “azi la noi în sat se mărită-o floare cu-n bujor băiat“ – administratorul public al județului, Marian C. Vasile, se însoară. Cine vor fi nașii scoși din joben

Marian C. Vasile, viceliderul administrației județene incompetente condusă de absentul șef al PNL Timiș, Alin Nica, a decis să se însoare.

Administratorul public al Consiliului Județean, Marian C. Vasile, instituție care a reușit “mari performanțe“ administrative sub îndrumarea “farului călăuzit“ de la Dudeștii Noi, printre care blocarea proiectului PSDobra de extindere la patru benzi din Dumbrăvița, nefinalizarea extinderii PSDobra de la Moșnița Nouă sau nefinalizarea proiectului PSDobra de extindere a UPU de la Spitalul Județean, și-a găsit aleasa inimii chiar în instituția pe care cu o crasă incompetență o conduce având aproape toate atribuțiile delegate de către șeful decorativă al administrației peneliste.

Așadar, în loc să livreze bunuri publice, proiecte de dezvoltare sau o viziune asupra județului, administrația penelistă a lui Alin Nica crează evenimente mondene, acum o nuntă, ieri o excursie pe bani publici la Dubai, achiziția de mașini de zeci de mii de euro, adică huzur, chermeze și nelipsit scandal politic, pe lângă generarea de zeci de membri PNL cercetați de Agenția Națională de Integritate.

Buletin de Timișoara publica pe data de 21 septembrie 2022 articolul intitulat “Pagina de Facebook a CJ Timiș folosită pentru promovarea administratorului public și a logodnicei sale“, în care redacția noastră arăta că “surse apropiate de șeful CJ Timiș, Alin Nica, informează că administratorul public al județului Timiș, Marian C. Vasile, a dorit să aibă atât de aproape lângă el sufletul său pereche încât l-a dat afară din birou pe fostul președinte al CJ Timiș, Viorel Coifan, care ocupa o încăpere lângă biroul administratorului public, pentru ca în locul său să fie mutată logodnica sa, Bianca Mititelu, angajată în CJ Timiș pe vremea administrației PSDobra“.

Nu a trecut mult de la articolul respectiv până redacția Buletin de Timișoara a intrat și în posesia invitației la nunta administratorului public al Consiliului Județean, Marian C. Vasile, cu Bianca Mititelu, cântăreață de muzică populară, eveniment care va avea loc pe data de 21 ianuarie 2023, la ora 16,20 fix!.

Cununia civilă se va desfășura la Biserica Ortodoxă din Fratelia, iar masa, dansul, felicitările și plicurile cu bani, probabil nefiscalizați, se organizează la un birt din Moșnița Nouă, sat unde locuiește vicepreședintele imobiliar PNL al CJ Timiș, Alexandru Proteasa.

Din invitație aflăm că cei doi mai puțini tineri însurăței se cunoscut din copilărie, iar soarta alegerilor i-a adus să lucreze împreună în administrația județeană, unde au început o relație, care iată, se materializează acum printr-o căsătorie. Invitația a ajuns și pe masa angajaților CJ Timiș, printre care și directorii instituției, majoritatea salariaților având o părere disperețuitorare la adresa condicerii peneliste, dar în acest mod se văd obligați să participe de teama reorganizărilor nesfârșite și a posibilelor epurări.

Nașii celor doi vor fi Mirela și Alexandru Stancu, care conform paginii persoane de Facebook, este fratele celebrului magician Lorenzo Cristian Stancu, care participă la diverse show-uri de magie chiar în evenimentele Consiliului Județean.  

Buletin de Timișoara le urează celor doi casă de piatră și vă invită să ascultați melodia “Un bărbat mândru mi-am luat“ în interpretarea logodnicei administratorului public al județului Timiș, viitoarea doamnă Vasile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole