Nu a vrut să stea în carantină și s-a ales cu o amendă de 2.500 de lei

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au verificat din nou dacă timișorenii poartă masca de protecție și dacă nevaccinați respectă regulile de liberă circulație.

Șa activităţi au participat 290 de forţe de ordine și au verificat 109 societăți comerciale, 90 de mijloace de transport persoane, dintre care 64 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 2500 de persoane.

S-au fost aplicate 112 de amenzi, în valoare totală de 39.500 de lei. Dintre acestea 107 de amenzi, în valoare de 35.000 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare, o sancțiune în valoare de 2.500 de lei a fost aplicată pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsura carantinării și patru amenzi, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

„Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate. În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole