Nou scandal în PNL Timiș – viceprimarul Cosmin Tabără atacă conducerea Consiliului Județean pe tema stadionului Dan Păltinișanu

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, a acordat zilele trecute un scurt interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre infrastructura sportivă din Timișoara.

În cadrul interviului, Cosmin Tabără a lansat un atac direct la conducerea PNL a Consiliului Județean pe tema stadionului Dan Păltinișanu, care a fost închis de șeful CJ Timiș, Alin Nica, adică șeful de partid al viceprimarului PNL, dar și de către vicepreședintele PNL al CJ Timiș, Alexandru Proteasa, în subordinea căruia se afla arena, după un meci desfășurat în luna februarie în care nocturna a cedat de două ori, așa cum puteți citi AICI.

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, spune că stadionul nu ar fi trebuit închis așa cum au procedat colegii săi de partid din CJ Timiș.

N-aș vrea să discut foarte mult, pentru că responsabilitatea acolo este a Consiliului Județean. Dacă eram eu, n-aș fi renunțat așa de repede la el. Din ce știu, sunt probleme cu nocturna și cu o parte a tribunelor. Dacă ar fi fost după mine, realizam o expertiză și încercam să deschid măcar tribuna oficială, iar meciurile să se organizeze pe timp de zi. Mă doare că nu s-a mai investit nimic în „Dan Păltinișanu”. De mic copil am mers pe acest stadion și am prins atât meciuri frumoase, cât și mai triste. Ultimele investiții s-au axat mai mult pe partea de exterior a stadionului și pe nocturnă, dar au fost mai mult o cosmetizare. M-a durut când am văzut că Dumbrăvița s-a dus în Giulești să joace meciul de „acasă” din Cupă, pentru că nu a avut unde în Timișoara“, a spus Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole