Stadionul Dan Păltinișanu se va închide. Șeful CJ Timiș, Alin Nica, spune că meciurile s-ar putea muta la Sânnicolau Mare

Incidentele de pe stadionul Dan Păltinișanu, de aseară, de la meciul Poli Timișoara – Petrolul Ploiești, când nocturna a căzut de două ori, fac ca administrația liberală să ia decizia închiderii definitive a stadionului.

Anunțul a fost făcut de șeful CJ Timiș, Alin Nica, principal responsabil cu umilirea Timișoarei în fața întregii țări.

“Noi, din dorința de a folosi acea infrastructură cât de cât și la presiunile echipelor de fotbal am folosit stadionul în continuare deși nu sunt condiții propice pentru desfășurarea competițiilor sportive acolo și noi am luat decizia în consecință după evenimentele de ieri, dar și după sesizările ce ni le-au făcut cei de la direcția de Prestări Servicii că sunt probleme de siguranță pe acel stadion să întrerupem și să nu mai permitem nicio competiție până la realizarea noului stadion. Anul acesta avem prevăzuți banii și pentru demolarea lui, numai că așteptăm să finalizeze cei de la Compania Națională de Investiții studiul de fezabilitate, iar mai apoi să avem aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a finanțării în Guvern pentru a purcede la lucrările de demolare ale stadionului care sunt planificate a fi realizate anul acesta“, a declarat Alin Nica, la Radio Timișoara.

Șeful CJ Timiș a mai spus că Poli își poate muta temporar meciurile în alte locuri în județ, la Lugoj sau Sânnicolau Mare, în cazul în care Universitatea Politehnica nu va permite desfășurarea meciurilor pe stadionul Știința, care îndeplinește criteriile pentru Liga a doua.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole