VIDEO. La Timișoara se fură apă din hidranți, chiar de firma de salubrizare – acuzația consilierului local Roxana Iliescu

Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, cea care a dezvăluit că la Timișoara ar putea avea loc un concert de manele susținut de Jador în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, aduce acum acuzații extrem de grave firmei care se ocupă de salubrizarea orașului.

Fostul vicepreședinte al CJ Timiș a prezentat un filmuleț prin care dorește să arate că firma Brantner fură apă din hidranți.

“Firma de salubrizare Brantner fură apa cu care spală anemic străzile din Timisoara, din hidranții stradali! De ce? Simplu! Dacă s-ar fi prezentat la punctele din care au voie să alimenteze mașinile cu apa, cantitățile folosite ar fi fost ușor de identificat (ceea ce nu-i avantajează deloc, pentru că ei mai mult mimează spălatul în loc să facă o treabă serioasă) și-n plus, ar trebui să mai și plătească apa folosită la Aquatim!“, a scris Roxana Iliescu pe Facebook.

Mai mult, acesta a prezentat și un document al Aquatim prin care societatea aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara încearcă să-și recupereze paguba.

“Iată mai jos dovada și notificarea trimisă de Aquatim către Brantner, prin care reprezentanții Aquatim le cer celor de la Brantner să plătească pentru apa furată!“, a mai notat Roxana Iliescu.

Contactați de către Buletin de Timișoara pentru un punct de vedere pe această temă reprezentanții companiei nu au oferit niciun răspuns.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole