Noroaiele din Sânmihaiu Român și Utvin i-au dus la exasperare pe localnici: Domn primar, ar trebui să fiți aruncat afară pe geam din birou

Buletin de Timișoara a arătat recent problemele întâmpinate după fiecare ploaie mai serioasă de locuitorii zonei periurbane. Fie că vorbim de Săcălaz, Remetea Mare, Moșnița Nouă, Ghiroda sau Dumbrăvița, cetățenii sunt îngropați în noroi și viața lor devine un calvar.

Situația este la fel și pe multe străzi din comuna Sânmihaiu Român, atât în centrul de comună, cât și în satul aparținător Utvin.

Unul dintre localnici, A.S., s-a săturat de actuala administrație și s-a adresat primarului în mediul online, fără să primească bineînțeles niciun răspuns din partea edilului.

“Domn primar,a mai trecut un an din mandat, sper ca sunteți bine, sănătos, și la finalul mandatului, sa luați și proiectele cu care va lăudați, ca în rest în aceeași mocirla am rămas, și la al doilea mandat la care sunteți. Cu mult timp în urma am spus ca ar trebui sa fiți aruncat afara pe geam din birou, unde stați la căldură, cafeluta, și va merge bine. Iar noi cei care plătim inclusiv și pâinea pe care o duceți la gura care e tot din banii noștri, am rămas și vom rămâne în aceeași mizerie de viata pe care dvs ne-o oferiti. Păcat ca suntem prea putini care vedem realitatea și avem curajul sa o spunem. Ma macină întrebarea, oare toți dormim?“, a fost reacția lui A.S. care a postat și un video.

I-au răspuns lui A.S. alți cetățeni care se confruntă cu probleme similare, atât în Sânmihaiu român, cât și în Utivin.

“Stii ce e mai dezamagitor? Ca suntem la doi pasi de TIMISOARA si mai rau de atat ca si la sfarsitul mandatului sau va fi la fel si va fi reales. Ce parere ai?“, a scris unul dintre ei.

“Săptămâna asta au aruncat 2 lopeți de pietriș în scârbă cică ei au astupat gropile. RUȘINE!!!“, a fost o altă remarcă.

“O straduta din Utvin“, a comentat o doamnă și a adăugat o poză relevantă.

Deși sunt câteva zeci de comentarii, primarul nu a binevoit să intre în vorbă cu cetățenii, așa că oamenii și-au spus păsul și tot la cizmele de cauciuc s-au întors.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole