Nicolae Robu spune că “Semaforișoara” se întoarce. Primăria Timișoara, prin SDM, cumpără încă 500 de semafoare

Fostul primar al Timișoarei spune că cei care l-au acuzat că a umplut Timișoara de semafoare sunt pe cale să facă același lucru.

Nicolae Robu susține că “voluntarii”  USR+ care plimbau pancarte prin oraș cu “Semaforișoara” erau plătiți cu 100 de lei pe zi.

“PRIMĂRIA TIMIȘOARA VREA SĂ MONTEZE o mulțime de noi semafoare în oraș! Asta după ce dl Fritz, în campanie, a umplut orașul cu pancarte “PREA MULTE SEMAFOARE!” – susține Nicolae Robu.

“Vă dați seama, stimați timișoreni, ce fel de oameni au reușit să vă păcălească să-i votați?! Ne amintim cu toții că una  dintre cele mai vocale si repetate  critici ale d-lui Fritz la adresa mea a fost că am pus în oraș “prea multe semafoare”. Au existat și pancarte cu acest text, ținute la piept prin intersecții de dimineața până seara de niște bieți copii, plătiți cu 100 de lei pe zi să facă asta. Plătiți din… banii șomerului, la acea vreme, Fritz, presupunem, nu?! Ei bine, într-un an, aproape, de administrare a orașului, dl Fritz nu numai că nu a desființat niciun semafor, dar acum a comandat SDM-ului să mai cumpere 500 de bucăți, mare parte din ele dedicate semaforizării unor noi intersecții și treceri de pietoni”, spune fostul primar.

Intoxicările USR+ condamnate

“Să ne înțelegem: eu nu spun că e rău că se pun noi semafoare! Dimpotrivă! Pe mine m-au convins specialiștii de beneficitatea lor! Problema este: cum poți să mai dai ochi cu oamenii, când tu te arăți atât de lipsit se caracter?! Ce fel de om poți fi, cât de lipsit de scrupule, ce educație ai, să te poți comporta astfel?! Mi-ar crăpa obrazul de rușine! Dar, se pare că trăim vremuri în care sinceritatea este sancționată, iar minciuna aplaudată! Triste vremuri! Până într-acolo s-a mers cu mizeria încât s-a lansat zvonul că semafoarele au fost cumpărate, cu mine ca Primar, de la o firmă de casă -ba a fiului meu, ba a soției mele!-, în condițiile în care fiul meu este cadru didactic universitar, doctor inginer în Calculatoare și Tehnologia Informației, fără nicio activitate privată, iar soția este fostă profesoară de limba franceză, pensionată de câțiva ani, de asemenea fără nicio activitate privată! Aceeași mașinărie de intoxicare și manipulare usr-istă, deci neomarxistă, a intoxicat taximetriștii că uber e condusă de fiică mea și ea, ca și fiul, cadru didactic universitar, doctor inginer în Calculatoare și Tehnologia Informației, fără nicio activitate privată! Judecați, stimați timișoreni, de ce am avut eu parte și asta încă e nimica toată pe lângă altele, mult mai grave!”, a mai spus Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole