Nicolae Robu solicită din nou intervenția DNA la Colterm: România nu e sat fără câini, nu e colonie!

Fostul primar Nicolae Robu a avut o nouă intervenție în privința situației de la Colterm și recenta decizie a instanței de a menține amenda de 21 de milioane de euro pentru certificatele verzi.

“DNA -E TIMPUL SĂ VINĂ ȘI SĂ ÎI IA! Toate au o limită! Când toată lumea știe că numărul de certificate de CO2 se comunică celor ce trebuie să le cumpere, pt un anume an (în cazul nostru: 2020), la mijlocul lunii februarie a anului următor (în cazul nostru: 2021), cu obligația cumpărării lor până la data de 30 Aprilie a acelui an următor (în cazul nostru: 2021), impostorul -șomer în țara lui!- ajuns Primar al Timișoarei, Dominic Samuel Fritz și Dublul Repetent ajuns Viceprimar, Ruben Lațcău își permit să pună amenda istorică de 21 milioane euro în sarcina administrației Robu! Ultimul lor argument este absolut stupefiant si total descalificant pt ei: “fosta administratie nu a bugetat plata certificatelor”! Păi bugetarea pe 2021 nu a făcut-o fosta administrație, ci actuala!“, susține Nicolae Robu.

“Eu nu fac ca Robu!”

“Ei bine, pt că este vorba de o sumă uriașă și pt că nu e drept ca de ea să fie prejudiciat orașul Timișoara, ca cetățean contribuabil, dar și ca acuzat de actualii diriguitori ai Primăriei Timișoara, solicit, cu respect, DNA, prin această declarație publică, să cerceteze cele întâmplate și să stabilească responsabilitățile conexe. Eu, cât am fost Primar, am cumpărat an de an în termen certificatele în sarcină, cu plata în rate, neavând lichidități pt cumpărarea cu banii jos. Formula folosită de mine i-a fost propusă d-lui Fritz de către conducerea Colterm în 08.03.2021 -deci: în timp util!-, prin adresa nr. 5004 / Colterm, dar, această adresă a rămas fără ecou, dl Fritz dând nervos verdictul: “eu nu fac ca Robu!”“, precizează fostul primar.

România nu e sat fără câini, nu e colonie.

“E timpul ca acest personaj catastrofal pt Timișoara, să dea socoteală de faptele sale: lăsat să candideze cu încălcarea legii, validat ca Primar cu încălcarea legii, lăsat să exercite funcția de Primar cu încălcarea legii, săvârșitor de nenumărate abuzuri în serviciu în aceste 14 luni de când e Primar -a pierdut toate procesele la care au recurs să-și apere drepturile cei abuzați!- aducător de prejudiciu financiar de 21 milioane euro prin amenda atrasă, atentator la sănătatea, chiar la viața bolnavilor din spitale, copiilor din creșe, grădinițe și școli, bătrânilor și celorlalți cetățeni ai orașului prin lăsatea lor fără căldură și apă caldă. E timpul ca el și alți alți potențiali amatori de a profita de România să afle că România nu e sat fără câini, NU E COLONIE!“, mai menționează fostul primar.

Nicolae Robu are și un Post Scriptum.

“P.S. Este incredibil, stimați timișoreni! În timp ce-și permite să dea vina pe administrația Robu, acest șarlatan -asta este!- încearcă să deturneze atenția de la subiect lăudându-ae că el continuă retehnologizarea COLTERM! De fapt el asistă cum proiectul pe care n-avea cum să-l oprească așa cum a oprit atâtea de schimbare a conductelor pe bani europeni (30 milioane euro!) moștenit ÎN IMPLEMENTARE de la mine, își urmează cursul! Am lăsat asta după ce am investit 330 milioane lei din care 250 milioane fonduri europene în retehnologizarea producerii agentului termic!“, a mai precizat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole