Nicolae Robu și-a șters de pe Facebook o postare anti-Florin Cîțu. A fost amenințat cu excluderea din partid?

Noaptea trecută, după ora 1,00, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a postat pe pagina de Facebook, un mesaj în care înfiera politica practicată la nivelul PNL de către Florin Cîțu, așa cum Buletin de Timișoara v-a informat deja.

Nicolae Robu spunea printre altele că actualul premier nu este dotat pentru munci intelectuale din moment ce a căzut la treaptă și că în conflictul guvernamental este de partea USR+.

Știrea a fost preluată astăzi și la nivel național printre altele de site-ul știripesurse.ro și de Click.ro, dar a fost ștearsă de Nicolae Robu de pe pagina de Facebook și nu mai este disponibilă.

Gestul nu poate fi interpretat decât prin conotațiile politice pe care le-a produs în cele câteva ore cât postarea a stat pe pagina sa de Facebook. Este posibil să fi fost amenințat Nicolae Robu cu excluderea din partid? Oricum este dator cu o explicație.

Dominic Fritz și Ruben Lațcău, mesaje de susținere pentru Cătălin Drulă, candidat la șefia USR – lupta este cu un sistem al unor rețele post-securiste îmbrăcate în haine de partid – România este o țară sufocată de mafia politico-administrativă condusă de epoleți

Conducerea USR a primăriei Timișoara, în frunte cu primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău, au transmis astăzi mesaje de susținere pentru deputatul de Timiș Cătălin Drulă, candidat la șefia…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole