Deputatul Claudiu Chira a demisionat din PNL Timiș: actuala conducere a comis cea mai mare fraudă politică de după Revoluție

Deputatul Claudiu Chira, un aprig adversar al echipei Alin Nica-Dănuț Groza, care controlează astăzi PNL Timiș, și-a anunțat demisia din PNL Timiș.

Principalul motiv invocat de Claudiu Chira se referă la noua alianță formată de liberali cu PSD.

“488 din 23.11.2021, este numărul de înregistrare a demisiei mele din Partidul Naţional Liberal! După o activitate de 14 ani în cadrul Partidului Național Liberal, am fost împins să fac o alegere dificilă! Am ales să îmi respect cuvântul dat românilor și timișenilor și să nu girez această alianță toxică cu PSD“, a anunțat deputatul.

PNL a comis cea mai mare fraudă electorală.

“Actuala conducere a PNL a comis cea mai mare fraudă politică de după Revoluție. Nu există precedent în istoria post-decembristă pentru acest act monstruos de trădare a alegătorilor. Nimic nu justifică grava încălcare a cuvântului dat cetățenilor la toate alegerile desfășurate în ultimii ani, în care am spus foarte clar: Fără PSD! NU accept să iau  parte la această sfidare inadmisibilă a voinței reale a societății, NU accept să fiu complice, NU accept să îmi vând conștiința! În încheiere doresc sa le mulțumesc pentru buna colaborare tuturor foștilor colegi de bună credință, iar celorlalți le doresc să le vină mintea la cap. Voi continua să îmi fac treaba în Parlament și să îmi pun în slujba românilor puterea și priceperea, așa cum am făcut de-a lungul carierei mele!“, a mai precizat Claudiu Chira.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole