Nicolae Robu nu se lasă: înnoirea flotei de tramvaie s-a făcut din bani europeni asigurați prin munca echipei mele și sub semnătura mea

Fostul primar este extrem de necăjit că actuala administrație, întruchipată de cuplul Fritz-Lațcău, prezintă proiecte care fără excepție sunt rodul muncii Administrației Robu din anii anteriori.

Nicolae Robu arată concret cazul înnoirii parcului de tramvaie care s-a făcut în timpul său, doar pozele sunt de dată recentă.

“Iată un exemplu concret: “Înnoirea flotei de tramvaie”. Toată munca a fost depusă în anii anteriori, tramvaiele sunt doar recepționate, cu ședințele foto de rigoare, de administrația Fritz-Lațcău. Cofinanțarea Primăriei este doar de 2%, în rest, 98% din bani sunt asigurați prin munca echipei mele și sub semnătura mea! Niciun euro din cei aproape 50 milioane câștigați sub coordonarea și pe semnătura / răspunderea mea nu a intrat cu mine ca Primar, pt că banii vin pe măsură ce tramvaiele sunt livrate! Și-atunci, al cui e meritul pe cinstite, stimați timișoreni?! Al celor ce-și fac poze și se laudă?!Cum nu mint documentele, pt absolut toate celelalte cca 100 proiecte lăsate gata aprobate, totalizând 570 milioane euro! Felicitări, stimați foști colaboratori! Și mulțumiri pt dăruirea și competența cu care ați muncit pt oraș!“, este mesajul lui Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole